SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

duminică, 12 martie 2023

 🎀🎀Facem târg facem târg 🎀🎀

1- 2 Aprilie în Sânpetru 


SURPRIZUZE- TARG DICHISIT in Sânpetru la Joy House, uite că dezvăluim și locația, Casa Bucuriei, Joy House.


Atenție urmează text lung, dar e bine de citit ca să înțelegeți de ce merită venit.


An nou, sezon nou, nouă grădină deci clar venim și noi cu noutăți.


Pentru că spațiul ne permite iar generozitatea grădinii și a spațiului interior sunt extrem de deschise, târgurile găzduite aici vor fi altfel decât cele organizate de noi pana acum, astfel ca pe lângă partea comercială cu artizanii locali vom avea și o parte destinată relaxării și binecuvântarii sufletelor, atât pentru cei mici cât și pentru copil interior, nou adulți fiind.


Degustare de vin și ciocolată, seara muzicală (folk) ne vor bucura inimile sâmbătă, evenimente fără bilete sau taxe de intrare, evenimente cu scopul de a ne relaxa si a ne desprinde de o zi obișnuită.


Pregătim atât sâmbătă cât și duminica, ateliere pentru copii, iar mai jos aveți o descriere amanunțită doar ca să știți că există varietate de activități pe diferite categorii de vârste, toate pregătite și coordonate de Georgiana, Tribul copiilor.


🦄Ateliere creative și recreative pentru cei mici: de la decorat ouă la yoga și povești 🍭


- 3 sambata și 3 duminica- 


SÂMBĂTĂ:


1. Atelier creativ pentru copii și părinți - Decorat Ouă de Paste, recomandat copiilor cu vârste 3-10 ani . 


•Sambata interval 12-14•


Vom pregăti un atelier cu ocazia Sărbătorilor Pascale ideal atât pentru cei mici, cât și pentru adulți ca exercitiu de antrenament pentru . 

Atelierul de creație prin joc urmăreste dezvoltarea creativității, inteligentei emoționale și a motricității fine a copiilor.

Participând la acest atelier, copiii își vor consolida încrederea confecționand singuri un accesoriu și își vor dezvolta deprinderi pe care le pot exersa apoi în viața de zi cu zi.

Copiii se simt minunat când sunt învățați și încurajați să creeze obiecte interesante cu mânuțele lor îndemânatice , folosindu-și creativitatea și imaginația.

 Materiale incluse: suport ouă, ouă de polistiren, vopsea profesională în culori vii, accesorii simpatice, buburuze zâmbărețe și un coordonator simpatic.


Fiecare participant va avea la dispoziție câte doua ouă pe care va învăța să le decoreze dupa preferințe, folosind motive tradiționale romanești, personaje sau din combinații propuse (dantelate, ouă galbene emoji, ouă decorate cu iepurasi, ouă decorate cu fir textile colorat,oua minion, ouă decorate cu nasturi colorati).

La final, micile obiecte de artă pot fi luate acasă pentru a fi arătate tuturor prietenilor! Creația voastră va arătă minunat pe masă și va fi admirată de toți invitații.

𝐕𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚 recomandată:

• 6 – 10 ani, dacă participă singuri

• 3-6 ani, dacă cei mici sunt însotiți de părinți

𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚̆: 1h 30 min, 25 lei/copil


𝐷𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑛𝑒𝑟

"Sunt Georgiana, fondator al centrului de educație și mișcare pentru copii Tribul Copiilor.

Ajut copii să-și mențină armonia pe plan mental, fizic și spiritual. Sunt mama dedicată a doi ingerași. Pentru practica Yoga mă recomanda certificarea Kids Yoga & Mindfulness Teacher, curs acreditat Yoga Alliance USA. 

Am absolvit cursul de Educator specializat și cea mai mare bucurie este când pot aduce valoare în viața copiilor. 

Mi-am propus ca prin intermediul activității desfășurate in 𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗹 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿, să cresc gradul de conștientizare asupra beneficiilor creativitatii, liberei exprimari si consolidarea unei relații sănătoase cu părinții .

Contact :

Georgiana Popescu

Kids Yoga & Creativity Teacher

📲0727.341417📲

https://www.facebook.com/tribulcopiilor


2. Kids Yoga & Mindfulness 6-12ani


 •Sambata 16-17•

Oferă-i copilului tău șansa unei experiențe frumoase și utile, într-un ambient plăcut, relaxant și plin de voie bună.

Copiii iubesc poveștile și cu toții știm că îi ajută ajută să-și dezvolte imaginația, comunicarea, limbajul, capaciatea de concentrare, iar atunci când sunt combinate cu mișcarea fizică - posturile yoga, exerciții de respirație, artă, dansul, jocul beneficiile sunt multiple.

Yoga & Mindfulness este un mod distractiv pentru copii să își dezvolte abilități importante într-un mediu distractiv, non-competitiv.

 Beneficii:�

• Creșterea rezistenței la efort, care este extrem de valorosa și importantă pentru o formare fizică, psihică și mentală armonioasă

• Creșterea puterii de concentrare

• Dezvoltarea capacităților motrice (flexibilitate, echilibru, forță, coordonare)

• Stimularea tuturor simțurilor

• Conștientizarea și controlul propriului corp

• Dezvoltarea abilităților de comunicare și cooperare

• Dezvoltarea creativitățîi și spontaneității

• Creșterea stimei de sine

• Optimizarea exprimării emoționale

• Dezvoltarea empatiei și a respectului față de ceilalți

• Reducerea anxietatilor și descărcarea tensiunilor

• Sunt încurajați să se exprime liber, creativ și să îi asculte pe cei din jurul lor, acceptând că toți suntem diferiți

Acest concept destinat copiilor (6-12ani) are scopul de a-i ajuta să cunoască și să înțeleagă mai bine lumea în care trăiesc, să se adapteze mai ușor din punct de vedere emoțional și social, să învețe să trăiască sănătos și în armonie cu tot ce se află în jurul lor.

📲📲

 Înscrieri: 0727.341417 Georgiana

Numărul locurilor este limitat, așadar vă invităm să vă înscrieți din timp, 25 lei/copil


3. Magia povestilor (3-8 ani) Sambata 17.30 -19

 "Fiecare carte deschide o lume nouă !"

𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗹 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 organizează atelier interactiv de lectură pentru copii. 

Acesta ne va aminti de puterea cuvintelor și a poveștilor. Ne propunem să cultivăm pasiunea și interesul pentru cărți, invităm copiii in lumea povestilor.

Timp de 1,5 ore vom citi pe rând cu voce tare, vom interpreta pe voci, tonalități diferite, vom dezbate temele de interes, 𝑝𝑎̆𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑖𝑖 𝑎𝑢 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑎𝑐𝑎̆ 𝑐𝑒 𝑣𝑜𝑟.  

In timpul ramas dupa lectura, se realizeaza o activitate/mai multe activitati, in completare, de tipul: joc de rol, improvizatie, , desen personajul preferat, realizare de semne de carte, exercitii haioase (de dictie, spre exemplu), tehnici de relaxare (de respiratie, spre exemplu), servim un ceai cald cu biscuiti. 

𝑃𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑛𝑡̦𝑖𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑐𝑎𝑑𝑜𝑢 𝑢𝑛 𝑠𝑒𝑚𝑛 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑜𝑙𝑜𝑟𝑎𝑡 𝑙𝑎 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑙𝑢𝑙 𝑎𝑡𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖.

  Atelier recomandat copiilor de 3- 8 ani..

 Participarea la atelier se face numai cu înscriere prealabilă.

Locurile sunt limitate la 6 copii, 25 lei/copil

Detalii și programări la: 📲0727.341417📲 sună/mesaj Georgiana 

Obiective:

- sa cunoasca/sa redea anumite expresii faciale si corporale;

- sa realizeze contacte verbale cu colegii/coordonatorul;

- sa exprime/relateze fapte, intamplari, trairi in prezenta celorlalti;

- sa se implice activ atat in ,,comentarea” povestilor terapeutice, cat si in activitatile de completare.

Beneficii:

- dezvoltarea abilitatilor emotionale si sociale;

- autocunoastere si sporirea increderii in sine;

-dezvoltam imaginația, creativitatea și nivelul de înțelegere.

Ce vom face:

- vom face cunoștință între noi;

- vom extrapola situațiile din povești comparându-le cu situații similare din viața noastră;

- învățam cuvinte noi ;

- ne vom dezvolta percepția privind un lucru din mai multe perspective;

- vom extrage împreună o morală la finalul fiecărei povești;

- vom desena personajul nostru preferat .


🍭🍭DUMINICĂ:🍭🍭


1. Mommy & Me ( copii 2-5 ani)

 Orele 12-13

 Imagineaza-ti cum ai o ora timp pentru tine și copilul tău petrece timp cu sens, socializare cu ceilalti copii de vârsta lui, dar afla și informații valoroase despre cum să își cunoască emoțiile, precum să facă și mișcare ca să circule energia stagnanta.

Atmosfera destinsă încurajează copiii și adulții să se relaxeze și să învețe prin joacă într-un mediu prietenos, reușind să-și dezvolte abilități importante.

Promitem o oră de relaxare și voie bună pentru întreagă familie.

Ce obții prin aceste practici ?

• Optimizarea exprimării emoționale;

• Reducerea anxietatilor si descărcarea tensiunilor;

• Claritate mentală;

• Echilibru emoțional ;

• Dezvoltarea abilităților de comunicare și cooperare;

• Creșterea stimei de sine.


25 lei/copil

0727.341417📲


2. Atelier de construit bijuterii cu mărgele, recomandat copiilor cu vârste 5 - 13 ani 

Orele 15-16

Ce se întâmplă?

Un atelier creativ, perfect pentru a lega cele mai bune prietenii și pentru a te relaxa.

Confecționează brățări cu margele mici și colorate,  pe care le aranjezi după cum iti place.

Varsta recomandata: 5 - 13 ani.

25 lei/copil


0727.341417📲


3. Atelier Mandala & Yoga Family cu Georgiana intre 7 - 12 ani. 

Orele 17-18


“Ajută copilul să evolueze cu grijă, pace și iubire.” Maria Montessori


Yoga & Mindfulness este o activitate minunată ce o poți practica împreună cu copilul, de fiecare dată când ai ocazia. Împreună ne mișcăm în posturi, învățăm și exersam tehnici de respirație și meditație într-un mediu prietenos și plin de iubire.

Mandala simbolizează sănătatea, armonia și unitatea. Aceasta promovează descoperirea interioară a fiecarui membru al familiei.

Ce obținem?

- Timp de calitate împreună cu copiii

- Copiii află mai multe despre valoarea și corpurile lor

- Se simt iubiți și iubesc

- Experimenteaza plăcerea necompetitiva a corpurilor lor, se distrează și învață să colaboreze, hrănind și cultivând spiritul de echipa

- Energie și vitalitate

- Practicarea echilibrului, coordonarea mișcărilor, rezistență crescută, flexibilitate și suplețe 

- Dezvoltarea creativității și a logicii

- Reduce anxietatea

- Dezvoltarea puterii de concentrare

La Mandala & Yoga Family atmosfera destinsă încurajează copiii și adulții să se relaxeze și să învețe prin joacă într-un mediu prietenos reușind să-și dezvolte abilități importante.

Acest atelier este o întâlnire specială care ne ajută să ne redescoperim și sa ii descoperim pe copiii noștri.

Promitem 75 de minute de relaxare si voie buna pentru intreaga familie. Mandala & Familyoga este destinată tuturor parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 7 - 12 ani. 

Tot ce ai nevoie este sa vii cu inima deschisa si cu imbracaminte lejera, de restul ne ocupam noi.

25 lei/participant


Georgiana vă așteaptă cu drag și vă stă la dispoziție pentru detalii și înscrieri 

📲0727.341417 📲


Toate informațiile vor fi de găsit și în pagină evenimentului cu târg, special creat.


1 și 2 Aprilie, nu e cu păcăleală e cu bucurie.


Vom avea și cafenea/ ceainarie și ceva dulce asa ca putem petrece timp de calitate și aici🙏


SurpriZuze- Târg Dichisit, Sânpetru 


Mulțumim de pe acum pentru distribuire și recomandare, mai sunt și locuri disponibile pentru expozanți doritori.


Butonul de interesat sau particip direct în eveniment, te vor tine la curent cu ce pregatesc zuzele🙏 evenimentul aici:


🎀🌷🌷❗🍷 

Surprizuze - Targ Dichisit in Sanpetru   🌷🌷❗🎀🍷


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text