SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

sâmbătă, 2 iulie 2011

Nunta la Monaco: Prinţul Albert şi Charlene Wittstock s-au căsătorit





 (85x100, 2Kb) (85x100, 2Kb) (85x100, 2Kb) (85x100, 2Kb) (85x100, 2Kb)


20.15 - Cuplul princiar o ajuns la Palat. CEI Doi Mai au în programul de o fotografie oficiala si, Incepand cu ora 22.30, dineul oficial si Balul, îngrijire VOR AVEA loc la Opera Garnier si pe terasa faimosului Casino din Monaco. Mireasa SE VA Change to Intr-o alta rochie Armani, din sifon de matase crem, cu umerii GI si trena - o varianta Mai relaxata un rochiei de la casatoria religioasa. Miezul noptii VA marca incheierea celor Trei Zile de ceremonii, printr-ONU Spectacol de artificii.
Printesa Charlene ii ofera Buchetul de nunta Fecioarei, la Biserica Sainte Dedicaţi. Tanara sotie Nu-si poate Retine Mai lacrimile, emotionata la auzul cantecelor religioase de îngrijire rasuna Biserica.

19.34 - Mirii traverseaza orasul intr-un automobil hibrid Lexus decapotabil, pana la biserica Sainte Devote, unde printesa isi va depune buchetul. Pe traseu sunt sute de persoane care ii saluta si flutura stegulete.

19.31 - Printul Albert si printesa Charlene de Monaco se infatiseaza, pentru prima data ca sot si sotie, poporului monegasc. Cei 3.500 de invitatii ii aplauda indelung si arunca cu petale de trandafiri albi.

19.30 - Mirii ies din biserica improvizata in curtea Palatului. Intreaga congregatie este in picioare.

19.20 - Cei doi printi se retrag in interiorul Palatului, unde semneaza registrul de casatorie.

19.10 - Ceremonia religioasa se incheie cu o rugaciune pentru miri.

18.54 - Proaspetii casatoriti au schimbat un mic sarut spre finalul ceremoniei.

18.30 - Cei doi miri au spus DA. Au facut schimb de verighete si si-au jurat dragoste.

18.23 - Rochia printesei Charlene este, intr-adevar, creata de Giorgio Armani. A fost nevoie de 2.500 de ore pentru a termina broderia si a o decora cu cristale si perle. A fost nevoie de 130 de metri de matase, 40.000 de cristale Swarovski, 20.000 de perle ovale si 30.000 de "pietre in culori aurii", a anuntat Palatul, potrivit AFP. Voalul a necesitat si el 100 de ore de munca si 20 de metri de tul de matase.
Albert poarta uniforma de vara a garzilor Palatului Monaco, cu manecile brodate cu fruze de stejar si maslin si nasturi de aur cu monograma.

18.20 - Un moment de intimitate intre cei doi miri: Albert s-a intors catre mireasa sa si i-a facut cu ochiul. Charlene i-a intors un zambet sfios. Observatorii remarca privirea trista a printesei.


18.00 - Jam casatoria religioasa. CEI Doi vizează în aflatoxina dacă preotilor zână, vă zambitori emoţie. . Excelente ştiu, Monseniorul Bernard Barsi, Arhiepiscop de Monaco, oficiaza Catri Ceres Ziare.com invalid! 17:58 - A sosit Mireasa, Charlene Wittstock, Intr-zori sau Rochie eleganta, cu foarte mult timp sau cu trenul. Esti sau umărul Rocha descoperiti croiala simpla, de îngrijire ii Pune în valoare trupul. Si-Parul strans Intr-ONU coc Prins cu sau cu Bareta diamant, este un plămân sau voal acopera DIN capac Pana in picioare. Condusa de tatal Sau Este Sapte este Fetite Poarta cosuri cu flori de Petale în Urma ştiu.

17.56 - Printul Albert de Monaco, imbracat intr-un costum alb accesorizat cu decoratii, a sosit. Cele doua surori ale sale si-au ocupat cu putin timp in urma locurile in primul rand de scaune, in fata altarului.

17.50 - A sosit presedintele francez Nicolas Sarkozy, neinsotit de sotia Carla, care este insarcinata.

17.30- Cateva vedete: Roger Moore, Michelle Yeoh. Sunt prezenti si trei designeri de moda: Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld si Giorgio Armani, care ar fi creat tinuta printesei Charlene.

17.15- Principesa Margareta a Romaniei este eleganta, intr-un costum taior galben deschis, cu palarie cu boruri late, de aceeasi culoare. Sotul ei, Printul Radu, este imbracat in grac gri deschis.

17.05 - Au inceput sa soseasca celebritatile, aduse la marginea covorului de limuzine de lux. Printre acestia, Ilie Nastase, elegant in frac si partenera sa, in negru, si Nadia Comaneci, insotita de sot. Intrarea artistului Jean Michel Jarre a fost aplaudata, dupa ce acesta a tinut, vineri seara, un concert in aer liber senzational, oferit de cuplul princiar tuturor supusilor din Monaco.

16.50 - In fata Palatului au fost asezate scaune si ecrane uriase, unde primii dintre cei 3.500 de monegasci invitati incep sa-si ocupe locurile.
16.45 - Oaspetii au inceput sa ajunga la Palat, in tinuta de ocazie. Doamnele poarta costum taior sau rochie si palarie, si domnii sunt invesmantati in frac. Invitatii coboara din autobuze si microbuze, si se indreapta, pe covorul rosu, inspre curtea interioara a Palatului.
Sursa:
http://www.ziare.com
 (85x100, 2Kb) (85x100, 2Kb) (85x100, 2Kb)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text