SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

sâmbătă, 30 iulie 2022

 Ce repede se face târziu în viață….


"Marguerite Duras m-a impresionat prin afirmația…„ce repede se face târziu în viaţă”.…și parcă nu conștientizez trecerea, poate din tinerețea care mă exprimă, sau din dorința de a mai sta în detrimentul timpului și al spațiului. Poate că nu mai am timp, sau poate că îl am, cine știe…..cert e că nu mai am răbdare cu cei care nu merită nimic din ceea ce sunt eu, nu mai am dorința de a impresiona, de a-mi ieși din piele pentru a surprinde pe cineva.


Anii au trecut, și mai trec, precum nălucile, cu fantome ce-mi bântuie visele, iar eu am învățat lecții pipărate predate de oameni, și care mi-au direcționat viața. Am fost surprinsă de morale grele și cuvinte chinuitoare. Am primit cele mai grele palme și cele mai usturătoare teste, însă nu am abandonat drumul meu. Am ales să nu chiulesc de la ceea ce înseamnă cursul vieții.


Da, se face târziu în viață……mai ales când alegem să trecem precum umbrele, să fim purtați ca frunza pe ape, însă ca un călător rătăcit și neîmblânzit te așterni pe cale și începi să cauți răspunsuri în ceea ce ai devenit. Ce vrei și încotro să o apuci, din nou și din nou. Azi poate mai mult ca ieri și mai puțin decât mâine. Și, de ce nu? Și haideți să nu mai fim proprii noștri judecători. Nu te certa prea aspru. Acordă-ți o șansă așa cum ai dat de zeci de ori celor apropiați. Ești special. Și nu uita, timpul trece…..


Tu, eu și ceilalți suntem suflete frumoase. Prea frumoase aș zice. Eu sunt o inimă-putere și lupt zi de zi pentru a scrie ceea ce simt, să împart bucăți de suflet pentru a inspira bine, frumos și adevăr, da, pe cel care-l văd eu, poate și tu.


Tic-tac, tic-tac, din clepsidră curge și când lumea ți-e mai dragă și când sufletul ții plumb, se duce, se resipește nisipul vremii, chiar dacă te faci că nu-nțelegi. Și cât de târziu nu ar fi, fii bun, nu știi niciodată când ți se stinge lumina. Trăiește din plin. Contemplă natura. Fără rețineri, fără inutilități, fără mofturi, trăiește liber, destoinic. Fii om înainte de toate. Bucură-te că ți s-a dat și mulțumește. Primește binele, frumosul și trecerea. Că nu ai încotro. 


Ce repede se face târziu în viață. Și nu poți să zici că n-ai știut. Vezi. Simți. Te treci. Ce să nu știi? Poate doar că nu ai reușit unele lucruri. Dar nimeni nu ți-a furat durata și dorințele. Ai fost tu acela care a trecut cu vederea……….și eu, poate și tu, irosim timp cu nemiluita, topim dorințele, lăsăm să curgă zilele, aruncăm cuvinte, și ignorăm oameni. Trist, nu? Și abia spre sfârșit înțelegm, că ce a fost mai bun ni s-a scurs printre degete."

Vorbe pentru suflet ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text