SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

luni, 26 septembrie 2022

 "Eu nu sunt un om perfect, să știi. Am defecte cu grămada. Am temeri la care uneori ma gândesc nopți la rând. Am lacrimi pe care le plâng pe ascuns sau pe care nu le plâng deloc. Am visuri abandonate și visuri la care momentan nu îndrăznesc să visez. Am și visuri la care mă gândesc de mult timp și care nu s-au îndeplinit nici până în ziua de astăzi. Am regrete  care uneori imi țipă in urechi. Am amintiri despre care nu vorbesc,  pentru că imi fac rău. Să știi că  nu am luat intotdeauna cele mai bune decizii.  Din gura mea nu au  ieșit intotdeauna cele mai potrivite cuvinte și nici cele mai potrivite  sfaturi. Nu m-am purtat  de fiecare  dată impecabil și nu am fost pe placul tuturor. 

Uneori nu răspund la telefon, nu pentru că am ceva cu persoana care sună,  ci pentru simplul motiv că in acele momente sufletul și vocea mea nu vor sa se facă auzite. Dar asta se întâmplă foarte rar. 

Nu mă consider nici un om foarte frumos, fizic vorbind. Da, stiu că frumusețea e de fapt  cea interioară, dar spune-mi tu mie, câți mai privesc în interior? Am o neîncredere în mine care, uneori,  mă sperie... Am obiceiul de a crede în oameni și de a-i ierta destul de ușor.  Nu sunt un om perfect nici pe departe. Mă văd normală,  obișnuită și dacă mi s-a spus să nu mă mai compar cu alții,  eu totuși,  undeva in adânc, am făcut-o... in unele privințe. Am de muncit în ceea ce mă privește.  De asta spun că oamenilor le trebuie răbdare cu mine.  Răbdare și înțelegere... Cei mai mulți mă privesc și mă descriu subiectiv,  pentru că mă iubesc și nu mi-ar spune niciodată ceva care m-ar răni.  Dar ei sunt subiectivi, repet! Ei mă îndrăgesc datorită unor cuvinte pe care le-am spus cândva si datorită faptului că nu am refuzat niciodată să-i ascult și să încerc ulterior să le spun ca totul va fi bine.  

Sunt un om foarte sensibil,  chiar dacă uneori par a fi cel mai puternic.  Mă atașez de oameni și de locuri, destul de repede și după ce le las in urmă,  dorul le aduce alături de mine. Sensibilitatea asta poate  fi o calitate, dar poate fi și un defect, pentru că e de ajuns să-mi arunci un cuvânt si să mă prăbușesc,  la fel cum poți să-mi spui ceva și să-mi înseninezi ziua. Puțini știu asta și poate că mulți vor spune că nu e bine... Da,  nu e bine, dar ce pot face?!  Ultimul lucru pe care îl vreau , e să dezamăgesc. Si totuși am făcut-o.  Si crede-mă că înainte să il doară pe cel pe care l-am dezamăgit,  mă doare pe mine. Cu toate astea, mi-e frică de ziua in care nu-mi va mai păsa,  asta dacă va exista vreodată o astfel de zi. Mi-e frică de ziua in care voi lăsa pe fiecare să spună ce vrea,  iar eu îmi voi continua drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Nu sunt perfectă, omule drag, sunt un om ca și tine. Un om care greșește, care plânge care uneori se acunde in carapace, un om care are nevoie de oameni la rândul său, dar care de prea puține ori le cere ajutorul. Un om care duce doruri, care e dependent de iubire si lucruri frumoase. Un om care atunci când primește câteva cuvinte calde, spuse din suflet, se transformă într-un copil mic care absoarbe fiecare silabă ca pe o gură de aer proaspăt. Un om care de multe ori isi pune sufletul in palmele blânde sau nu ale oamenilor... Un om care uneori vorbește prea mult, iar alteori tace mâlc.

Un om.   Atât!

        Cu drag,  un om imperfect!"


text preluat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text