SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

marți, 30 ianuarie 2024

 10 secrete pe care mama ta nu ți le-a spus

Te-ai întrebat vreodată dacă mama ta a păstrat secrete față de tine? Sunt anumite lucruri pe care nu ți le-a spus niciodată, pe care probabil că le-ai observat odată cu trecerea timpului. Sacrificiile pe care le-a făcut, durerile pe care le-a îndurat au făcut-o doar să prindă curaj și să meargă mai departe. Știi prea bine că ar face asta din nou, dacă ar fi nevoită. Uite care sunt lucrurile pentru care ar trebui să-ți exprimi recunoștința:

1. Ai făcut-o să plângă de nenumărate ori

Ai făcut-o să plângă când a aflat că era însărcinată. A plâns și când ți-a dat mâncare. A plâns prima oară când te-a ținut în brațe…de fericire. A plâns pentru că era speriată. A plâns din cauza nenumăratelor nopți fără somn. A plâns de fiecare dată când ai plâns și tu.

2. Voia ultima prăjitură

Dar când a văzut cum priveai cu ochii aceia mari și înfometați, nu a putut să te refuze. Pentru că oricând ești fericit, mama ta este fericită.

3. A durut-o

A durut-o de fiecare dată când o trăgeai de păr, când te alăpta și o mușcai. A durut-o când o loveai cu mâinile și cu picioarele în pântece. A durut-o timp de 9 luni cât a durat sarcina și a durut-o și mai mult când te-a născut. Dar nu ți-a spus niciodată aceste lucruri, pentru că voia ca tu să fii fericit.

4. I-a fost frică necontenit

Chiar din momentul în care te-ai născut, mama ta a făcut totul în puterea ei pentru a te proteja. Ea a devenit femeia care își refuza prietenii atunci când voiau să te țină în brațe, deoarece credeam că nimeni din lumea asta nu putea să te țină mai sigur în brațe decât ea. A stat cu inima la gură atunci când ai făcut primii pași. A rămas trează toată noaptea, doar pentru a fi sigură că ai ajuns în siguranță acasă și tot ea te-a trezit de dimineață ca să mergi la școală. De fiecare dată când ai avut nevoie de ajutor, a fost prima care ți l-a acordat. Iar când ai fost bolnav, a rămas cu tine acasă pentru a te îngriji. Mama face tot posibilul să te protejeze.

5. Știe că nu este perfectă

Își cunoaște toate defectele și, uneori, se urăște pentru ele. Dar cele mai dificile momente vin atunci când este vorba despre tine. Ea a vrut să fie mama perfectă și să nu greșească niciodată, însă este omenesc să greșești, ceea ce i s-a întâmplat câteodată. Încă încearcă să se ierte pentru greșelile făcute. Își dorește din toată inima să se întoarcă în timp să repare aceste greșeli, însă nu poate. Așa că fii bun cu mama ta și fă-o să realizeze că apreciezi încercările ei.

6. Te privea în timp ce dormeai

La un moment dat, ea a stat toată noaptea lângă tine, uitându-se cum dormi. Atunci când nu puteai ațipi, îți cânta un cântec. Chiar dacă ea era obosită, a rămas să se asigure că ai adormit. După ce ai reușit, ea a mai rămas puțin, doar pentru a se uita la tine. Se bucura de liniște, privind cum expresiile feței tale transmiteau iubire.

7. A avut grijă de tine mai mult de câteva luni

A învățat cum să te țină în timp ce făcea curățenie, gătea, curăța masa și spăla vasele. Te-a ținut cu grijă tot timpul, chiar și când dormeai. Brațele îi erau obosite, spatele o durea. Corpul ei a trecut prin multe schimbări, doar pentru tine. Însă când ai venit pe lumea aceasta, a știut că totul a meritat. Când te-a ținut în brate, oboseala a dispărut, făcând loc fericirii.

8. A fost supărată atunci când plângeai

Nu o durea nimic mai tare decât momentele când plângeai. A încercat să te facă fericit din nou, iar când nici asta nu funcționa, supărarea nu îi putea fi atenuată de nimic.

9. Ai fost mereu pe primul loc

Nu a mâncat o zi întreagă. Nu a avut timp să facă duș două zile la rând. A dormit doar 5 ore în ultimele două zile. Mereu te-a pus pe primul loc. Când a ajuns acasă de la muncă, adormită, a avut mai întâi grijă de tine. Când ți-a fost foame, ți-a gătit. Când ai fost trist, a vorbit cu tine. Mama ta a făcut totul în puterea ei pentru fericirea ta și întotdeauna te-a ales pe tine înaintea ei.

10. Ar face totul din nou

Cea mai grea meserie din lume este cea de mamă. Plângi, te doare, încerci, dai greș, muncești și înveți. Dar simți mai multă bucurie decât ai fi crezut că e posibil. Bucuria pe care o simți când îți vezi copilul fericit este mai importantă decât orice. În ciuda tuturor durerilor, nopților nedormite și dimineților timpurii, mama ar face toate lucrurile din nou, doar pent


ru tine.(Beauty Tips)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text